Honda Marine i Roskilde

Hondas Marine Serie importeres af TIMA Products A/S i Hvidovre, som har udnævnt MarineCare til autoriseret forhandler og serviceværksted for Honda Marine påhængsmotorer, Honda gummibåde samt Honda generatorer. Ved at udvide sit salgs og service engagement med produkter fra Honda, føjer MarineCare endnu et produkt til paletten af kvalitetsmærker.

Hvad kvalitet og markedsandel angår, placerer Honda sig i toppen af markedet for påhængsmotorer. Honda er verdens største producent af motorer, og har en lang og stolt historie for kvalitet og driftsikkerhed. Netop driftsikkerhed er en meget vigtig parameter, når motorerne anvendes som bådmotor”, – udtaler Morten Andersen serviceansvarlig hos MarineCare.

Teknologimæssigt udnytter Honda sin mangeårige viden fra motorsport og har bl.a. tilført Hondas velkendte VTEC ventilstyringssystem til marinemotorerne.

Hondas motorprogram starter fra 1 cyl med 2,3 heste og fås op til 6 cylinder med 225 heste.

5 års garanti
Følger du serviceprogrammet, så tilbyder Honda som noget helt unikt i Danmark, også 5 års garanti på påhængsmotor. Kig ind og få mere at vide hos MarineCare eller besøg hjemmesiden www.hondamarine.dk

På billedet ses et udvalg af de nyeste motorer fra Honda med det kendte VTEC system.
På billedet herover ses et udvalg af de nyeste motorer fra Honda med det kendte VTEC system.

På billedet ses fra venstre de to ejere Morten Andersen og Thomas Mikkelsen.
På billedet ses fra venstre de to ejere Morten Andersen og Thomas Mikkelsen.

På billede ses Hondas nyeste 60 hestes motor i aktion på Køge bugt.
På billede ses Hondas nyeste 60 hestes motor i aktion på Køge bugt.

<strong>Tip en ven!</strong> Tip en ven!
 
Webdesign af Grafiksmeden