Nyhedsbrev marts 2014

Så nærmer foråret sig. Vinteren har heldigvis ikke været så hård som tidligere, så vi håber at se færre frostskader end de forgangne år.

MarineCare er klar til at foretage forårsklargøringen af din båd, hvad enten det er polering, bundmaling, service/mekanisk arbejde, nyt udstyr til båden eller måske endda en ny påhængsmotor til gummibåden.

Igen i år, tilbyder MarineCare alle Hempels produkter, herunder også bundmaling med en rabat på 20% ( Kontakt MarineCare på 70 250 555 )

Samtidig giver vi 10% rabat på alle nye HONDA påhængsmotorer købt inden 1 Maj 2014.

MarineCare har derudover startet et samarbejde med bådforsikringsselskabet Velos som udtaler:

Har du styr på din bådforsikring?
Hvis du betaler for meget for din bådforsikring, så prøv og få et gratis tilbud fra nye udbydere på det danske marked – Velos bådforsikringer.
Velos er britiske forsikringsmæglere og coverholder for Lloyd’s i London – de tilbyder konkurrencedygtige priser og gode vilkår – og de snakker dansk!
Se mere her www.velosinsurance.dk eller ring til dem på gratis telefon 80 88 99 22 – Måske kan Velos spare dig penge?

Oplys koden “MarineCare” ved henvendelse til Velos Forsikring.

MarineCare har vores store Brenderup 3500 kg trailer klar til udlejning til de som selv ønsker at søsætte og transportere sin speedbåd. Men vi kan også tilbyde at løse hele opgaven fra a-z professionelt.

Evinrude har skiftet importør, så efter 1 Marts er det ikke længere Uni-Safe der har importen, men derimod Frydenbo Marine i Norge der varetager alt import af motorer og reservedele hertil. MarineCare står fortsat for salg af motorer, reservedele og udstyr til private og erhverv som hidtil, uden ændringer.

Slutteligt vil vi ønske alle bådejere en god start på sæsonen 2014, og skulle der opstå behov for vores assistance er vi blot et opkald væk – 70 250 555 er nummeret.

Velos Logo

<strong>Tip en ven!</strong> Tip en ven!
 
Webdesign af Grafiksmeden